Hoppa till innehållet

Medarbetare

Att vara personlig assistent hos Assistansteam1

Som personlig assistent blir du en viktig del i en annan människas liv och kommer ofrånkomligt nära inpå den enskilde. Du måste ha stor respekt och ödmjukhet inför kundens behov och ha förmågan att samspela med andra runt henne eller honom. Arbetsuppgifterna som personlig assistent är mycket varierande och utgår alltid från kundens förutsättningar, behov och önskemål. Du hjälper bland annat till med måltider, personlig hygien, kommunikation vid behov samt sköter hemmet i samråd med kunden. Ett viktigt inslag är att hjälpa kunden till aktiviteter av skilda slag, att umgås med sina vänner eller kanske följa med på resor. Ibland utför du arbetsuppgifter efter kundens anvisningar och ibland behöver du vara drivande i att utföra arbetsuppgifter. Sunt förnuft och omdöme har en given plats i arbetet.

I Assistansteam1 har vi fullt arbetsgivaransvar för våra assistenter och all personal omfattas av kollektivavtal samt försäkringar.

 

Som anställd hos Assistansteam1 har du

  • Kollektivavtal (försäkringsvillkor och pension)
  • Goda anställningsvillkor
  • Årligt friskvårdsbidrag
  • Regelbundna arbetsplatsträffar
  • Årliga relevanta utbildningsinsatser samt utbildning utifrån kundbehov
  • Tillgänglig arbetsledning

Kontakta oss redan idag!

Assistansteam1 är ett Norrländskt företag grundat på sunda värderingar. Vår verksamhet bygger på Närhet, Trygghet och Personlighet.

Boka ett personligt möte

 Vad skiljer oss från andra?Vad skiljer oss från andra?

Assistansteam1 är

¤ Ett "mindre" assistansföretag där kvalité går   före kvantitet
¤ Har hög fysisk närvaro hos kunder –       Arbetsledningen har god kännedom om   assistansuppdragen
¤ Har ett rehabiliterande förhållningssätt
¤ Har sund hantering av assistansersättningen.

Läs mer

Arbeta hos Assistansteam1Vill du arbeta som personlig assistent hos AT1?

”Utan assistenter som trivs och mår bra får man ingen bra assistans”. Vi är ett företag där både kunder och anställda känner att de är delaktiga och att de kan identifiera sig med företaget.

"Det här är det bästa jobb jag haft. Ni finns där när man behöver er, det känns lätt att prata med er och ni kan alltid lösa problem för oss. Det märks att ni satsar på att ha en nära kontakt och samarbete med personalen och det gör ni verkligen bra"/Nitai Sallem, anställd fem år hos AT1

Sök jobb

By Formsmedjan. Powered by Yago